Ágyi poloska irtás Debrecen

Ágyi poloska irtás Debrecen

Ágyi poloska irtás Debrecen – kártevő mentesítés, poloskairtás, ágyi poloska irtás.

Hívd most!

Telefon – 06 70 677 6508 – 08:00-18:00 óráig

Az ágyi poloska feltehetőleg a Közel-Keletről származik. Melegebb éghajlatú vidékeken gyakrabban előfordul, de lakott területeken szinte az egész világon jelen van.

Elsősorban az emberek és a madarak vérszívója. Budapest ágyi poloska fertőzöttsége 1997 óta emelkedik, 2015-ben elkészült a város ágyi poloska térképe, mely több mint 3700 adat alapján mutatja a főváros fertőzöttségének mértékét.

Ágyi poloska irtás – bízzuk szakemberre

Az ágyi poloska hossza 5-7 milliméter. A kifejlett ágyi poloska barna színű, testét finom szőrök borítják. A hím és a nőstény külsőre hasonló, a nőstény kissé nagyobb.

Táplálkozás előtt teste lapos, korongszerű. Miután átszúrta a bőrt, és jóllakott vérrel, teste kitágul.

Szájszerve finom szúrósörtéből áll, melynek hegyes végét szondaként használja: gyakran egymás mellett többször is megszúrja a bőrt, mire megtalálja az eret, érzéstelenítő és véralvadásgátló anyagot juttat a szervezetbe és szívásba kezd.

A jóllakott ágyi poloska bíborszínű árnyalatot vesz fel. A hátsó pár szárnya teljesen elcsökevényesedett, a félfedők azonban apró pikkelyek formájában megtalálhatóak.

Lábain fejlett karmok és tapadókorongok találhatók, melyek segítségével függőleges felületeken is könnyedén mozog.

A rovar tápláléka kizárólag a gazdaszervezet véréből áll. A rovar fejlettségétől-testméretétől függően idővel egyre tovább bírja táplálék nélkül. A frissen kikelt példányoknak napokon belül táplálkozni kell, míg a kifejlett példányok akár fél évig is bírják.

Táplálékát éjszaka keresi, hő- és szén-dioxid-kibocsátása alapján találja meg; nappal elrejtőzik. Bár fénykerülőek, a fiatal illetve éhes példányok világosban is előmerészkednek táplálkozni, ha ember közelségét érzik.[3] Az ágyi poloska elegendő táplálék esetén körülbelül 18 hónapig él.

Melegebb helyen az állat aktívabb, mozgása méretéhez képest fürge.

Irtásuk

Az ágyi poloska irtása precizitást és felkészültséget igényel, mivel a kártevő esetenként ellenálló az irtására használt szintetikus piretroidokkal szemben.

Mivel az élő kártevők, illetve nyomaik felkutatása gyakorlott szemet igényel, érdemes szakemberre (egészségügyi gázmester, kártevőirtó szakmunkás) bízni a feladatot.

A hatékony irtás érdekében az összes lehetséges búvóhelyet kezelni kell. Mivel a vérszívók erősen kötődnek az emberhez, a normál kártevőirtási protokoll során csak a hálószobák ágyait (főleg az ágyak hátulsó és alsó része, anyaghatárai) és az ágyak közvetlen környezetét kell kezelni.

 

Ágyi poloska irtás Debrecen

ÁGYI POLOSKA IRTÁS ÁRAK (LAKOSSÁGI ÁRAK)

Terület (m2)

Ár (bruttó)

1 szoba

12.000 Ft

2 szoba

16.000 Ft

3 szoba

20.000 Ft

4 szoba

24.000 Ft

Áraink tájékoztató jellegűek!

Hívd most!

Telefon – 06 70 677 6508 – 08:00-18:00 óráig

Az árak tájékoztató jellegűek és a fertőzöttség szintéjétől függően változhatnak! Az árak egy helyszínre vonatkoznak! A táblázatban szereplő alapterületen felül kérjen egyedi árajánlatot!

Áraink

Árajánlat

Miskolc
Kecskemét
Székesfehérvár
Győr